
Profil a nastavenia
Položka sa zobrazí ako "predaná"
- Help Center
- Účet / všeobecné nastavenia
- Profil a nastavenia
- Položka sa zobrazí ako "predaná"
Položka sa zobrazí ako "predaná"
Položku označenú ako „predané“ už nie je možné objednať. Ak sa reklama zobrazí omylom predaná alebo chcete znova predávať podobný produkt, môžete vytvoriť novú reklamu alebo ju znova odoslať z Archívu reklám.