
Profil a nastavenia
Deaktivujte svoj účet
- Help Center
- Účet / všeobecné nastavenia
- Profil a nastavenia
- Deaktivujte svoj účet
Deaktivujte svoj účet
Svoj účet môžete deaktivovať v nastaveniach. Pred deaktiváciou sa uistite, že nemáte žiadne čakajúce objednávky (na odoslanie alebo prijatie) a žiadne prostriedky na výber vo finančných údajoch. Ak potrebujete pomoc, kontaktujte podporu.